Friday, January 6, 2012

little hero of mine

My little nephew
miss both of you..



what do you think?

haa, arini seha nk bg teka-teki skit, soalan mudah tahap cipan..nk tnyer korg,menatang apekah neyh..? hehehe..sape ley jwb, seha blanje dye cadbury coklat yg 20sen sebijik tu..ahakss

gmbr ni seha snap mse kt kg, binatang ni abg seha yg punyer,, skng da jd hak milik org lain da..hukhuk

ce teka

Thursday, January 5, 2012

let's pray for Japan

hye ols, amacam hr ni, ok or ko?hopefully everything is fine,, hurmm, hari ni seha duk belek2 koleksi gmbr lme, then,terjumpe 1 picture yg seha snap, xigt da bpe lme, xpela,just ignore it,,not very important..tp yg seha tahu gambar ni seha ambik mase tu isu pasal yang Jepun kena gempa bumi tu..xdela lme sgt pn kn..yg kecoh kt paper isu gambar kartun Ultraman yg cube datang selamatkan Jepun tu..haha,xpasal2 kartunis tu kena wat kenyataan akhbar balik mintak maaf sbb kes tu,,

let's pray for Japan

Wednesday, January 4, 2012

defense like a wall

True repentance is the key to avoiding sins. Whenever we commit a sin, we should beg for forgiveness from Allah and we should vow not to repeat them again. Allah forgives the sins of those who repent. ..


Tuesday, January 3, 2012

Failure is a detour, not a dead-end street

How far u go in life depends on ur being tender wif da young, compassionate with da aged, sympathetic wif the striving and tolerant of da weak n strong..Because someday in life u will have been all of these.


sample pun sample la, yang penting free

tuala wanita LIBRESSE for free special utk girl, ni utk pompuan jer taw, lelaki jgn nk memandai lak.huhu

kalo nak ley tekan kt sini , libresse free ..
g kt website

pastu isi form

notakaki # jgn lupe gtaw kwn2 yg lain jgk dgn klik butang SHARE ok..sharing is caring..ngee~

suke-suke

haa,ni anak akak saya (che ngoh) mean anak saudara saya gk lh,,hehe,, anak dia yg nom 2. saje duk main mekap2 ngn die, mintak tlg die jd model..haha...ni lh kerje mak saudara dia bila kebosanan melanda jiwa, ank saudara jd mangsa..haha. 

nama si budak : nor adilah
umo si budak : 9 tahun
kat mne hambik gambar nih : umahku.syurgaku, nk spesifik lg,lam bilik aku..kuikuikui

nor1

nor2

nor3

nor4

nor5


Monday, January 2, 2012

suffer from deppression

hurmm,,di thun baru 2012 ni,xmo stress2 n emo2 lagi yep,6t hilang kehenseman dan kegojesan u tu,,haha..(^;^)

measure the level of ur stress..ngeee~